عضو کمیسیون فرهنگی مجلس، گفت:تفکیک دین از سیاست منجر به سکولاریسم میشود که جدایی دیانت و سیاست را کلید میزند .
حسین جلالی در گفتگو با خبر۲۴ با بیان این مطلب افزود: روز دانشجو به دلیل ظلمستیزی و استکبار ستیزی عدهای از دانشجویان که بهخاطر سفر معاون رئیس جمهور آمریکا به ایران اعتراض کرده و شهدایی را تقدیم کرده بودند به این نام نامگذاری شد.
وی ادامه داد: ما سیاستبازی، سیاستبافی، حیلهگری و فریب در سیاست را بد میدانیم بنابراین آنچه میگویند دانشجو نباید در آن ورود کند حوزه سیاستبازی است که در آن جاییست که میخواهد از دانشجو استفاده ابزاری کند وگرنه دانشجو فهیم و فرهیخته است و خود مرجع است و در تشخیص راه درست به او مراجعه کرد.
این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینکه دانشجو نباید ابزار احزاب چپ و راست شود، تأکید کرد: دانشجوی سیاسی یعنی فردی که به معنای واقعی قدرت تشخیص هویت ایرانی، اسلامی، ملی و دینی را دارد.
این نماینده مجلس بیان کرد: علیرغم اینکه برخی اتهامات را متوجه این قشر فرهیخته میکنند اما دانشجویان ما از سلامت سیاسی برخوردارند و مسیر درستی را دنبال میکنند.
جلالی با بیان اینکه سلامت واقعی دانشجو در پرتو معرفت و شناخت صحیح رخ میدهد، خاطرنشان کرد: معرفت و شناخت صحیح مانند چراغی است که بر فراز راه انسان روشن است، وقتی این چراغ در مسیر انسان روشن باشد او از کشور، انقلاب، نظام و موقعیت نظام شناخت درست خواهد داشت و اگر این شناخت صحیح ایجاد شود دانشجو خواهد دانست که این کشور در پرتو استقلال خود چرا اینقدر دشمن دارد، چرا مدام تحریم میشود، چرا 8 سال جنگ را به این کشور تحمیل کردند و چرا این اندازه برایش نقشه میکشند و دشمن مدام بر سرش آتش میریزد.
وی با بیان اینکه وقتی انسان بتواند موقعیت را تشخیص بدهد راه را درست میرود، افزود: در این مسیر برای دانشجو داشتن چهار فاکتور بینشی اعم از هدفشناسی، راهشناسی، راهنما شناسی و دشمنشناسی ضروری است.
این نماینده مردم کرمان در مجلس یازدهم گفت: دانشجو باید هدف را بشناسد سپس راه را تشخیص دهد و بداند چه راهی او را به هدف مقدسش نزدیک میکند، سومین فاکتور راهنماشناسی است چون دانشجو برای ادامه راه پرپیچ و خم خود نیاز به یک راهنما دارد و در پایان او باید بتواند دشمنشناس باشد.
به گفته جلالی افرادی در مسیر دانشجویان کمین کرده و دنبال تغییر تفکر آنها هستند تا این روح را از بین ببرند اما این چهار فاکتور میتواند سلامت جنبش دانشجویی را تضمین کند.
وی ادامه داد: دانشجو با همه اقشار و اصناف فرق دارد چون قشر فرهنگی و علمی کشور است و میتوان از آنان بهعنوان نخبگان کشور نام برد و دانشجویان قطعاً به این نکته توجه دارند.
جلالی اذعان داشت: ما نمیتوانیم بگوییم دانشجویان ما سیاسی نباشند، چون گفتن این مطلب بهمعنای دینی نبودن دانشجویان است. وقتی ما قبول کردهایم دیانت با سیاست عجین و دوروی یک سکه است یعنی پذیرفتهایم این دو درهم آمیخته است و هرکس سیاست داشته دیانت هم دارد و آنکه دیانت دارد سیاست نیز دارد.
به گفته وی تفکیک دین از سیاست منجر به سکولاریسم میشود که جدایی دیانت و سیاست را کلید میزند اما سیاست بهمعنای درست و مطلوب برای یک قشر فرهنگی، نخبه و دانشگاهی یعنی شناخت موقعیت دشمن، دستاوردهای کشور، هویت و اقتدار ایرانی.