تاریخ انتشاريکشنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۱
بسیاری از دنبال‌کنندگان جورجینا رودریگس بر این باورند که تصمیم او برای ژست گرفتن با ساعت کاسیو تصادفی نیست.
نامزد کریس رونالدو هم وارد جنگ شکیرا و پیکه شد!
به گزارش خبر24، جورجینا رودریگس این روز‌ها به همراه کریستیانو رونالدو در کشور عربستان زندگی می‌کند. او که فعالیت زیادی در شبکه‌های اجتماعی دارد هر روز اتفاقات زندگی‌اش را با دنبال‌کنندگان خود به اشتراک می‌گذارد.
نامزد کریس رونالدو هم وارد جنگ شکیرا و پیکه شد!
جورجینا به تازگی تصویری در صفحه اینستاگرامش منتشر کرده که سوالات زیادی را به دنبال داشته است.

او یک پست اینستاگرامی با ۷ تصویر مختلف در صفحه خود قرار داد که در یکی از آن‌ها یک ساعت کاسیو در دستش بود. برند کاسیو در ماجرای دعوای شکیرا و پیکه بسیار خبرساز شد و خواننده کلمبیایی در آهنگی که چندی پیش منتشر کرد با اسم بردن از کاسیو به همسر سابقش کنایه زد.
در این آهنگ یک قسمت وجود داشت که در آن شکیرا به ماجرای پیکه و کلارا چیا اشاره می‌کرد که مانند «تعویض رولکس با کاسیو» بوده است.
پیکه هم در واکنش به این اقدام با یک ساعت کاسیو در برنامه اینترنتی خود حاضر شد.
اکنون بسیاری از دنبال‌کنندگان جورجینا رودریگس بر این باورند که تصمیم او برای ژست گرفتن با ساعت کاسیو تصادفی نیست.
آن‌ها فکر می‌کنند که او از این روش برای نشان دادن حمایت خود از جرارد پیکه در جدایی از شکیرا استفاده کرده است.
با توجه به اینکه اعتقاد بر این است که ساعت کاسیویی که جورجینا در دست داشت کمتر از ۲۶ یورو قیمت دارد و به نظر می‌رسد که او آن را به یک دلیل خاص دستش کرده است.
جورجینا در اغلب تصاویر خود لباس‌ها و زیورآلات لاکچری دارد و به همین دلیل استفاده از این ساعت کمی عجیب به نظر می‌رسد
24-news.ir/vdch-inzx23ni-d.tft2.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما