تاریخ انتشارپنجشنبه ۲۵ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۶:۰۰
این شیرینی از اون مدل هاییه علاوه برای عطر و طعم بافت عالی که داره میشه کلی مانور تو مدل و طعمش داد و یه پایه شیرینی عالی هست پس همیشه داشته باش
لینک فیلم
اگر دوست داشتی پودر کاکائو بزن شکلاتی بشه زعفرون، پسته، نسکافه،زنجبیل و.... ترکیب کن تا کلی طعم داشته باشی دیگه چی از بهتر

مواد لازم
پودر قند ۱۰۰ گرم
کره به دمای محیط رسیده ۱۵۰

زرده تخم مرغ ۲
عدد پودر هل ۱ قاشق م
آرد ۲۵۰ گرم(حدود یک و دوسوم پیمانه)
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری پودر قند و کره رو سه چهار دقیقه با همزن برقی می زنیم بعد زرده اضافه و دو سه دقیقه دیگه می زنیم حالا هم زن و میذاریم کنار آرد الک شده رو تو چند مرحله اضافه میکنیم و با کمک انگشتای دستمون مخلوط میکنیم تا خمیر جمع بشه و خمیر لطیفی به دست بیاد میذاریم توی نایلون و نیم ساعت تو یخچال استراحت میدیم حالا بعد این تایم بین دو نایلون باز میکنیم با وردنه و کاترهای دلخواه کاتر می زنیم و می چینیم داخل سینی که کفش کاغذ روغنی گذاشتیم تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت یک ربع این شیرینی رو مثل همیشه تو فر دست ساز تابه هم میتونی درست کنیم وقتی خنک شد به دلخواه تزیین کنید با بریلو عسل شکلات هر چیزی که دوست دارید.
 
منبع: ashpazi.sahar
24-news.ir/vdcguw9q3ak9xz4.rpra.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما