تاریخ انتشارشنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۷:۵۴
نیوکسل در دیداری خانگی موفق شد با نتیجه 4-1 برایتون را از پیش رو بردارد.
روز بد کلوپ تکمیل شد!
به گزارش خبر24، نیوکسل که برای کسب سهمیه لیگ قهرمانان با منچستریونایتد و لیورپول رقابت دارد، با پیروزی درخشان 4-1 در دیدار امشب مقابل برایتون، شانس‌هایش برای حضور در رقابت‌های فصل آینده چمپیونزلیگ را افزایش داد.
اولین گل نیوکسل در دیدار امشب را دنیز اونداف، هافبک برایتون، در دقیقه 22 به اشتباه وارد دروازه خودی کرد. این نتیجه تا آخرین ثانیه‌های نیمه اول پابرجا بود تا اینکه دن برن، مدافع چپ باتجربه نیوکسل، گل دوم تیمش را به ثمر رساند.
نیمه اول با همین دو گل به پایان رسید اما در ابتدای نیمه دوم، اونداف اشتباهش در نیمه اول را جبران کرد و گل اول برایتون را به ثمر رساند تا اختلاف به یک گل کاهش پیدا کند.
این نتیجه تا آخرین دقایق بازی پابرجا بود و در حالی که شاگردان روبرتو دی‌زربی به دنبال رسیدن به گل تساوی بودند، در دقیقه ۹۰ کالوم ویلسون گل سوم نیوکسل را به ثمر رساند.
یک دقیقه بعد و در اولین دقیقه از وقت‌های تلف شده بازی، برونو گیمارائش تعداد گل‌های نیوکسل را به چهار رساند تا پیروزی شاگردان ادی هاو در این دیدار قطعی شود.
نیوکسل با این پیروزی 69 امتیازی شد و جایگاهش در رتبه سوم را تثبیت کرد. منچستریونایتد با یک بازی کمتر و 66 امتیاز چهارم است و لیورپول با 65 امتیاز در رتبه پنجم جای دارد. به این ترتیب در روزی که یورگن کلوپ به دلیل درگیری لفظی با داور دو جلسه (یک جلسه تعلیقی) محروم شد، فاصله امتیازی تیمش با نیوکسل در فاصله دو هفته به پایان رقابت‌ها به 4 امتیاز افزایش پیدا کرد تا شانس کمی برای قرار گرفتن در جمع چهار تیم بالای جدول داشته باشند.
24-news.ir/vdcb5wb8srhb50p.uiur.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما