تیم فوتبال پرسپولیس با برد مقابل استقلال قهرمان جام حذفی هم شد تا دوگانه امسال فوتبال ایران را کسب کند.
به گزارش خبر24، فینال جام حذفی بین تیمهای پرسپولیس و استقلال از ساعت ۱۹:۴۵ دقیقه در ورزشگاه آزادی آغاز شد. این بازی در نیمه اول با برد پرسپولیس به پایان رسید. مهدی ترابی با ضربهای دقیق دروازه استقلال را در دقیقه ۳۰ باز کرد.
این بازی در نیمه دوم اتفاقات متعددی داشت. از درگیری بازیکنان دو تیم تا مصدومیت اشکان خورشیدی داور بازی که باعث بیرون رفتن او از زمین شد. در ادامه محمدحسین مرادمند مدافع استقلال در وقتهای اضافه برای استقلال گلزنی کرد تا همه چیز مساوی شود. در پایان وقتهای قانونی این بازی با تساوی یک_ یک به پایان رسید تا بازی به وقتهای اضافه کشیده شود.
در دقیقه ۱۱۵ امید عالیشاه ضربه مستقیمی را روی دروازه استقلال ارسال کرد که این توپ مستقیم وارد دروازه استقلال شد تا پرسپولیس باز هم از استقلال جلو بیفتد. در نهایت پرسپولیس ۲ بر یک این بازی را برد تا قهرمان جام حذفی شود.
داور: اشکان خورشیدی
کمک داوران: علیرضا ایلدروم و حسن ظهیری
کارت زرد: پیمان بابایی، روزبه چشمی، خسرو حیدری و پائولو مربی بدنساز از استقلال و سروش رفیعی، عیسی آلکثیر، مهدی عبدی، علی نعمتی، کریم باقری، مهدی ترابی و دانیال اسماعیلیفر از پرسپولیس
کارت قرمز: ساپینتو سرمربی استقلال
گل: مهدی ترابی دقیقه ۳۰ و امید عالیشاه دقیقه ۱۱۵ برای پرسپولیس و محمدحسین مرادمند دقیقه ۱۱+۹۰ برای استقلال