تاریخ انتشاريکشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۸:۰۰
یک فعال سیاسی اصولگرا گفت: امام خمینی(ره) یکی از مهم‌ترین اهداف تشکیل حکومت اسلامی را برقراری قسط و عدل و اجرای احکام الهی می‌دانستند که این موضوع نقطه مقابل فساد در مفهوم عام آن است.
مقابله با فساد و برقراری قسط و عدل؛ مهم‌ترین اهداف تشکیل حکومت اسلامی توسط امام (ره)
حمیدرضا ترقی، فعال و کارشناس مسائل سیاسی، در گفت‌وگو با خبر۲۴ گفت: امام خمینی(ره) دارای یک سری ویژگی‌ها و مبانی فکری و اصولی هستند که به عنوان خط و راه امام(ره) باید مورد توجه و عنایت همه پیروان ایشان باشد. این اصول به طور طبیعی همانطور که همیشه مورد توجه رهبر انقلاب به عنوان خلف صالح ایشان بوده، طبیعتاً باید مورد توجه تمام علاقه‌مندان به راه و مسیر امام خمینی(ره) نیز باشد.

وی افزود: عدالت اجتماعی، آزادی و استقلال ملت همچنین رفاه جامعه درمتن اصول امام بوده و هدف نهایی ایشان تشکیل حکومت مبتنی بر ارزش‌ها و معیارهای اسلامی در جامعه بوده است.

این فعال سیاسی اظهار داشت: امام راحل(ره) بر اساس این اهداف قیام و مبارزه کرد و همانطور که در داخل دست ظالمان، ستمگران و استکبار جهانی را قطع کرد، در عرصه بین‌الملل هم سیاست استکبارستیزی ایشان از همان ابتدای قیام ۱۵خرداد در جوهره حرکت انقلابی مورد توجه بود و همه مشکلات کشور را ناشی از نفوذ آمریکا و رژیم صهیونیستی در مسائل و مدیریت کشور می‌دانستند.

این کارشناس خاطر نشان کرد: در طول مبارزه، امام خمینی(ره) تلاش کردند که دست استکبار و صهیونیست‌ها را از کشور کوتاه کنند و بعد از پیروزی انقلاب هم تاکید همیشگی ایشان این بود که کشور را به دست نامحرمان و غربگرایان نداده و اجازه ندهیم آن‌ها بر مدیریت و اداره کشور تسلط یابند.

وی ادامه داد: بنابراین اگر ما تلاش‌های امام راحل(ره) را در مبارزه با فساد طاغوت در جامعه و هرگونه سیاست‌های استکباری ملاحظه کنیم، می‌بینیم این مشی استقلال و رشد بوده و خواهد بود. طبیعتاً باید پیروان امام خمینی(ره) نیز نه تنها این مشی را فراموش نکنند بلکه آن را پررنگ و برجسته ساخته و در فرآیند انقلاب اسلامی مورد توجه و عنایت قرار دهند.

ترقی با بیان اینکه شأن مسئولان یک کشور در جامعه اسلامی در خدمت‌گذاری به مردم و حل مشکلات آنان و به مانند آن‌ها زندگی کردن خلاصه می‌شود، تصریح کرد: امام خمینی(ره) فرموده بودند کسانی که درد فقر و محرومیت را چشیده‌اند تا آخر با ما خواهند ماند.

این کارشناس افزود: در طرف دیگر افرادی هستند که درک صحیحی از مشکلات و دغدغه‌های مردم ندارند. بی شک این خصلت در نحوه قانون‌گذاری آن‌ها تأثیر خواهد گذاشت؛ چرا که اولویت برای این افراد حل مشکلات مردم نیست و شخصی که تصور می‌کند باید سطح زندگی خود را با بالاترین قشر جامعه تطبیق دهد، نمی‌تواند از حقوق عموم مردم به ویژه قشر ضعیف جامعه حمایت و پشتیبانی کند.

وی تاکید کرد: امام خمینی(ره) یکی از مهم‌ترین اهداف تشکیل حکومت اسلامی را برقراری قسط و عدل و اجرای احکام الهی می‌دانستند که این موضوع نقطه مقابل فساد در مفهوم عام آن است. بر همین اساس ایشان هیچ‌گونه مسامحه‌ای در خصوص فساد در جامعه اسلامی نمی‌پذیرفتند.

انتهای پیام/
24-news.ir/vdcc0xqsp2bq1i8.ala2.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما