تاریخ انتشارجمعه ۲۴ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۵
کنفدراسیون فوتبال آسیا به درخواست باشگاه پرسپولیس در زمینه برگزاری بازی با النصر با حضور تماشاگر پاسخ داد.
پاسخ AFC به درخواست پرسپولیس درباره تماشاگران
به گزارش خبر24، باشگاه پرسپولیس از کنفدراسیون فوتبال آسیا برای بخشش محرومیت تماشاگرانش در بازی سه شنبه آینده مقابل النصر عربستان در لیگ قهرمانان آسیا درخواست داده بود.

نضال بحران سخنگوی کنفدراسیون فوتبال آسیا درباره این موضوع در مصاحبه با شبکه «العربیه»، گفت: تمام مسابقات لیگ قهرمانان آسیا با حضور تماشاگران برگزار خواهد شد. مخصوصا اینکه بازی‌های نمایندگان عربستان و ایران بعد از سال ها به صورت رفت و برگشت برگزار خواهد شد و حضور تماشاگران زیاد در ایران و عربستان به جذابیت بازی ها خواهد افزود.

وی ادامه داد: باشگاه پرسپولیس به دلیل رای انضباطی که در گذشته صادر شده، دیدارش با النصر در اولین بازی لیگ قهرمانان آسیا بدون تماشاگر خواهد بود.

منبع: فارس
24-news.ir/vdcgyy9q3ak9wq4.rpra.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما