تاریخ انتشارسه شنبه ۲۳ آبان ۱۴۰۲ - ۱۸:۰۳
وزیر خارجۀ رژیم صهیونیستی اعلام کرد که فقط ۲ هفته فرصت داریم کار را در غزه یکسره کنیم، کوهن گفته است که فشارهای بین‌المللی علیه ما برای پایان دادن به جنگ درحال افزایش است.
رمز گشایی از سخنان وزیرخارجه رژیم صهیونیستی
به گزارش خبر24، کوهن کلید واژه مهمی را به کار برده است. ۲ هفته دیگر، هفته اول آذر ماه است و برخی ارزیابی‌های تحلیلی نیز بر توقف جنگ تا پایان نوامبر(هفته اول و دوم یا نیمه آذر) حکایت دارد‌. 

حقیقت این است که اکنون دشمن سه لشکر نخبه خود را در سه محور وارد عرصه کرده و پس از گذشت دو هفته به اهداف اصلی، یعنی ترور و دستگیری رهبران حماس و آزادی اسرا دست نیافته است. برخی اهداف نمادین برای تصویر‌سازی جعلی مانند منزل اسماعیل هنیه، بیمارستان الشفا و ... هم هنوز محقق نشده و اکنون روی مواردی مانند پارلمان غزه مانور می‌دهند‌ که همه این‌ها هم روی زمین است و دشمن حتی یک تونل کامل را حتی در مناطق کشاورزی تصرف نکرده است. 

برای درک بهتر، در ۱۹۷۳، رژیم صهیونیستی با سه لشکر خود در شش روز، ارتشِ آن زمانِ مصر را شکست داد و سینا را هم تصرف کرد! در مرحله فعلی نیز تاکتیک مقاومت باعث خنثی‌سازی بیش از ۱۶۰ تانک رژیم و ده‌ها کشته و صدها زخمی شده است. باید توجه کرد که اکنون پیشروی دشمن به صورت افقی و عریض است و نه طولی و عمقی و همین نوع پیشروی که البته حاصل تاکتیک مقاومت است، تلفات دشمن را تصاعدی افزایش می‌دهد. 

از سویی فشار اولیه حمله نیز گرفته شده و اگر مقاومت بتواند تا چند روز آینده به حفظ اهداف کلیدی غزه، حفظ توان و نیروی خود، ضربه به پیکره دشمن و تداوم فشار بازوها به شریان‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی ادامه دهد، چه بسا شاهد شروع ضدحملات مقاومت برای بیرون راندن دشمن صهیونیستی از مناطق نیمه اشغالی نیز باشیم.

انتهای پیام/
24-news.ir/vdcjavevtuqexmz.fsfu.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما