تاریخ انتشارچهارشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۰
یک کارشناس صنعت خودرو در خصوص راه کاهش قیمت خودرو توضیحاتی داد.
چگونه می توان حباب قیمت خودرو داخلی را کاهش داد؟
به گزارش خبر24، روح الله طالبی کارشناس صنعت خودرو گفت: یکی از چالش های جدی که خودروسازان با آن‌ رو به رو هستند، عدم برابری عرضه و تقاضای خودرو است. خودروسازان در سال ۱۳۹۰ بیش از یک میلیون و ۶۰۰ هزار دستگاه خودرو تولید می کردند که اکنون بعد از یک دهه به کمتر از یک میلیون دستگاه رسیده است.

این کارشناس خودرو گفت: عرضه قطره چکانی خودرو (کمتر از یک میلیون دستگاه) باعث شده قیمت ها در چند سال گذشته افزایش پیدا کند و قدرت خرید این کالا کاهش پیدا کند.

طالبی ادامه داد: وعده ای از طرف وزارت صمت داده شده که تا سال ۱۴۰۴ به تولید ۳ میلیون خودرو در سال خواهیم رسید ، اما اینکه چطور این اتفاق می افتد، سوالی که است مسئولان وزارت صمت باید به آن پاسخ دهند.

او گفت: اگر بتوانیم تولیدات را در سال آینده به یک میلیون و ۶۰۰ هزار دستگاه برسانیم، تعادل بین عرضه و تقاضا شکل می‌گیرد و قیمت های حبابی کنونی که در بازار وجود دارد، شکسته می شود. قیمت های کنونی بیش از آنچه است که خودرویی ارزش دارد و باید کاهش پیدا کند.

منبع: خبرنگاران جوان
24-news.ir/vdchv-n6.23nmwdftt2.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

نرخ طلا و ارز