تاریخ انتشارپنجشنبه ۷ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۵
هنوز چند هفته از انتشار اخبار جوانه زدن جو‌های دامی وارداتی در یکی از بنادر کشور نگذشته که اخیرا ویدویی مبنی بر فاسد شدن چند صد تن سویای دامی در بندر امام منتشر شده است.
دلیل فاسد شدن چندصد تن سویای دامی در بندر امام چیست؟
به گزارش خبر24، چندی پیش ویدیویی در فضای مجازی منتشر شد که در آن نشان می‌داد بخشی از جو‌های وارداتی به جای اینکه به دست تولیدکنندگان برسد، به دلیل عدم ترخیص به موقع در بندر چابهار جوانه زده و سبز شده اند.

این موضوع بلافاصله از سوی گمرک تایید و اعلام شد که این محموله ۱۳۵ هزار تنی جو از طریق شرکت پشتیبانی امور دام وارد شده است که ۹۰ درصد آن (حدود ۱۲۰ هزار تن) ترخیص شده و حدود ۱۰ درصد آن یعنی ۱۵ هزار تن در بندر باقی مانده است که باید با صدور کد رهگیری بانک ترخیص می‌شد، ولی با گذشت دوماه هیچ اقدامی از سوی شرکت پشتیبانی امور دام برای ارائه به گمرک و ترخیص باقی مانده انجام نشده است.

شرکت پشتیبانی امور دام نیز در واکنش به این موضوع اعلام کرد که باقی مانده این محموله‌ها به وزن حدود ۱۵ هزار تن بخاطر پر بودن ظرفیت انبار‌ها در داخل بندر قرار داده شد و با توجه به پیش بینی‌هایی که از قبل شده بود، برای محافظت از باران روی آن چادر کشیده شد که بعد از پایان بارندگی چادر‌ها کنار زده شد و محموله هوادهی شد.

اخیرا، اما ویدیوی دیگری در فضای مجازی منتشر شده که در آن نشان می‌دهد چندصدتن سویای دامی در بندر امام منجمد و فاسد شده است و قابل استفاده نیست.

ویدیویی که سوالاتی بسیاری به ذهن متبادر می‌کند. مثلا اینکه این نهاده‌ها برای کیست و چرا در بنادر رسوب کرده و وارد چرخه مصرف نشده است؟ آیا کالایی که با ارز ۴۲۰۰ تومانی وارد شده و دولت دائم بر کمبود این ارز تاکید دارد، این گونه باید نگهداری شود؛ آنهم زمانی که دامداران نسبت به تامین نهاده‌های دامی گله‌مند هستند؟ آیا نظارتی بر محموله‌های وارداتی در بنادر نیست؟

سوالاتی که نیاز است هرچه سریعتر از سوی دستگاه‌های مربوطه در خصوص آن روشنگری صورت گیرد.

منبع: ایسنا
24-news.ir/vdch6inw.23nvwdftt2.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

نرخ طلا و ارز